Cigayam, Banjaranyar, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cigayam
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Banjaranyar

Cigayam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaranyar, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.





Gnome-home.svg