Cihampelas, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Cihampelas, Bandung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cihampelas

Peta lokasi Kacamatan Cihampelas
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 46,99 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 116.097 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cihampelas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


Nuvola filesystems folder home.png