Cihampelas, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cihampelas

Peta lokasi Kacamatan Cihampelas
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 46,99 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 116.097 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cihampelas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png