Cihanjuang Rahayu, Parongpong, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cihanjuang Rahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanParongpong

Cihanjuang Rahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parongpong, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg