Cijantung, Pasar Rebo, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalurahan  Cijantung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Pasar Rebo

Cijantung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Rebo, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg