Cikahuripan, Lémbang, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cikahuripan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Lémbang

Cikahuripan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lémbang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg