Cikelat, Cisolok, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Cikelat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Cisolok

Cikelat nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cisolok, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg