Cintakarya, Sindangkerta, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cintakarya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSindangkerta

Cintakarya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangkerta, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg