Cintakarya, Sindangkerta, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cintakarya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Sindangkerta

Cintakarya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangkerta, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg