Cipeté Utara, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cipeté Utara
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Kebayoran Baru

Cipeté Utara nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg