Cisarua, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cisarua[édit | édit sumber]

Kacamatan Cisarua

Peta lokasi Kacamatan Cisarua
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 55,11 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 74.884 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cisarua nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Barat, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.Cisarua mangrupa tempatnu deket kaki gunung burangrang,deket oge' jeung kota kota gede',jiga Cimahi,Bandung,Lembang,sareng Padalarang.

Teu hilap oge Cisarua geus jadi kota nu maju,sabab loba pangwangunan dimana-mana keur ngamajukan daerah dikacamatan Cisarua

 t·s·é 

Kabupatén Bandung, Jawa Barat

Lambang Kabupatén Bandung

Kecamatan: Arjasari | Balééndah | Banjaran | Bojongsoang | Cangkuang | Cicaléngka | Cikancung | Ciléngkrang | Cileunyi | Cimaung | Cimenyan | Ciparay | Ciwidéy | Dayeuhkolot | Ibun | Kertasari | Katapang | Kutawaringin | Majalaya | Margaasih | Margahayu | Nagrég | Pacét | Pameungpeuk | Pangaléngan | Paséh | Pasirjambu | Rancabali | Rancaékék | Solokan Jeruk | Soréang




Nuvola filesystems folder home.png