Cisema

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cisema nyaéta hiji kampung atanapi dusun nu aya di désa rancah ciamis watesna jeung kampung karanganyar, cibeureum jeung sajabana.