Citakan:Abad tar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Abad ka-15 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1401 tepi ka 1500 Maséhi, atawa ti dasawarsa 1400-an tepi ka 1490-an dina kalénder Gregorian.

Kajadian[édit sumber]

Dasawarsa 1400-an[édit sumber]

Dasawarsa 1410-an[édit sumber]

Dasawarsa 1420-an[édit sumber]

Dasawarsa 1430-an[édit sumber]

Dasawarsa 1440-an[édit sumber]

Dasawarsa 1450-an[édit sumber]

Dasawarsa 1460-an[édit sumber]

Dasawarsa 1470-an[édit sumber]

Dasawarsa 1480-an[édit sumber]

Dasawarsa 1490-an[édit sumber]

Inohong penting[édit sumber]

Pamanggihan[édit sumber]

Dasawarsa jeung taun[édit sumber]

Tempo ogé[édit sumber]

Rujukan[édit sumber]

Nuvola apps clock.png

ru-sib:15-о столетте

Cara make[édit sumber]

  • Ketik: {{abad tar|abad ka-?|romawina|dasawarsa munggaran}}
  • Conto: {{abad tar|15|XV|1400}}

Kumargi kawatesan ku kateutiasaan nganggo subst: kana #expr: sareng #ifexpr: nalika aya variabel dina salebeteun oprasina, nganggo citakan taratas ieu kedah diuihan deui ku jalan ngalebetkeun subst:#expr sareng subst:#ifexpr: saparantosna citakan {{abad tar}} dieksekusi (saparantosna dina oprasi kalkulasi mung kantun angka normal, sanes variabel).