Citakan:BéntangSabanda/doc

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara Maké[édit sumber]

{{BéntangSabanda|Koméntar Ngaran Pamaké Tanggal}}.

Conto:
{{BéntangSabanda|Wilujeng! Abud 3 September 2011}} (alatan kawatesanan ku téknis, ngaran pamaké nu méré Béntang Wiki jeung tanggal kudu dieusian kalawan manual dina citakan)