Citakan:BéntangWiki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Original Barnstar Hires.png BéntangWiki Wikipedia
"BéntangWiki Wikipedia" dilélér ka pamaké anu geus dipikawanoh ku kontribusina anu pohara gedéna ka Wikipedia, sangkan bisa dipikawanoh ku komunitas yén hasil gawéna dipikanyaho jeung diajénan.. {{{talatahpamaké}}}
Parameter
  • width
  • border
  • color
  • imagestyle
  • ngaranberkas
  • size
  • ngaran
  • textstyle
  • talatah
  • ppstyle
  • talatahpamake