Citakan:Ngandung teks basa Cina

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Zhongwen.svg Artikel ieu ngandung téks basa Cina.
Tanpa rojongan rendering nu luyu, anjeun meureun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa lambang liana, lain karakter basa Cina.
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Cara make[édit sumber]

Place this template at the beginning of the article.

Alihan[édit sumber]

Tempo oge[édit sumber]