Citakan:Dekade tar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milénium: Milénium ka-1
Abad: Abad ka-1 SM - Abad ka-1 - Abad ka-2
Dékade: 10-an SM 0-an SM 0-an - 10-an - 20-an 30-an 40-an
Taun: 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

10-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 10 nepi ka taun 19.

Kajadian[édit sumber]

Nu babar[édit sumber]

Nu pupus[édit sumber]

Rujukan[édit sumber]


Tempo ogé[édit sumber]

Tumbu luar[édit sumber]


Nuvola apps clock.png
  • Teu kenging diangge kanggo 0

Cara ngangge[édit sumber]

  • Ketik: {{dekade tar|dekade dibagi 10}}
  • Conto: Upami bade ngadamel taratas dekade 100-an, nyeratna {{dekade tar|10}}

Kumargi kawatesan ku kateutiasaan nganggo subst: kana #expr: sareng #ifexpr: nalika aya variabel dina salebeteun oprasina, nganggo citakan taratas ieu kedah diuihan deui ku jalan ngalebetkeun subst:#expr sareng subst:#ifexpr: saparantosna citakan {{dekade tar}} dieksekusi (saparantosna dina oprasi kalkulasi mung kantun angka normal, sanes variabel).