Citakan:Dekade tar SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM - Abad ka-1 M
Dékade: 40-an SM 30-an SM 20-an SM - 10-an SM - 0-an SM 0-an M 10-an M
Taun: 19 SM 18 SM 17 SM 16 SM 15 SM
14 SM 13 SM 12 SM 11 SM 10 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

10-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 19 SM nepi ka taun 10 SM.

Kajadian[édit sumber]

Nu babar[édit sumber]

Nu pupus[édit sumber]

Rujukan[édit sumber]


Tempo ogé[édit sumber]

Tumbu luar[édit sumber]


Nuvola apps clock.png
  • Teu kenging diangge kanggo 0

Cara ngangge[édit sumber]

  • Ketik: {{dekade tar SM|dekade dibagi 10}}
  • Conto: Upami bade ngadamel taratas dekade 100-an SM, nyeratna {{dekade tar SM|10}}

Kumargi kawatesan ku kateutiasaan nganggo subst: kana #expr: sareng #ifexpr: nalika aya variabel dina salebeteun oprasina, nganggo citakan taratas ieu kedah diuihan deui ku jalan ngalebetkeun subst:#expr sareng subst:#ifexpr: saparantosna citakan {{dekade tar SM}} dieksekusi (saparantosna dina oprasi kalkulasi mung kantun angka normal, sanes variabel).