Citakan:Gambar petingan/1 2015

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Petasan di Panon London.
Petasan nu paburisat ngawang di langit Panon London minangka réréaan dina Taun Anyar 2014.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...