Citakan:Gambar petingan/26 2009

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
'Kebon kincir angin', Inggris

Légé Cetonia aurata héjo métalik (bisa ogé coklat, hawuk, bungur, atawa biru/hideung) nu panjang awakna 20 mm, nu boga ciri skutélum bentuk V (widang segi tilu antara dua tutup jangjang handapeun toraks. Ieu gambar minangka kompilasi/gabungan runtuyan sababaraha gambar pas ieu serangga mimiti hiber. Sumber: Wikimedia Commons