Citakan:Infobox KarangTengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan karang Tengah

Peta lokasi Kacamatan karang Tengah
Propinsi Jawa Kulon
Kabupaten Cianjur
Camat Drs. SUGENG SUPRIYATNO
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 124.855
Kalurahan/désa