Citakan:Kecap panuduh bilangan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tabel kecap panuduh bilangan
(A) kecap... (B) pikeun ngabilang... conto (A+B) atawa (B+A)
dami ambekan ambekan sadami
leunjeur awi dua leunjeur awi
bébék awi, suluh suluh tilu bébék
dapur awi opat dapur awi
lémpéng bako bako lima lémpéng
sihung bawang genep sihung bawang
gebing bilik bilik tujuh gebing
rirang boéh
sikat cau
turuy cau
ponggol daun cau
kompét daun cau
jalon eurih
bonjor gula
kakab injuk
rempang jahé
manggar jambé, kalapa
hulu kalapa
lambar kertas, daun, papan
solor konéng
dampa muncang
camplung nangka
papan peuteuy
hanggor peuteuy
ranggeuy peuteuy, kembang
panon peuteuy
heulay samak
piring sangu
boboko sangu
bakul sangu
rampasan sapatu
hurun suluh
batekan tambang
métér tambang, tali
huntu uyah
gandu uyah, gula
bata uyah
kotak sawah
urang jelema jelema sarébu urang