Citakan:Link FA

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan ieu nambahan bentang emas (Monobook-bullet-star.png) kana tumbu Wikipedia antarbasa keur artikel nu statusna Artikel Petingan. Makena, tambahkeun {{Link FA|xx}}, xx nyaeta kode basa. Bentang bakal katembong lamun kulit MonoBook (default) dipake.