Citakan:Lum2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

<div id="Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.__{{{1}}}_()">

[[Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh. ]] [[{{{1}}}]] () Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.__{{{1}}}_()|action=edit}} édit Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.__{{{1}}}_()|action=history}} jujutan Salah éksprési: Tanda baca "{" teu dipikawanoh.__{{{1}}}_()|action=watch}} awaskeuneun

{{{4}}}

Citakan dasar nu maké Citakan:Keurlumangsung-lulugu2, cocog keur poé nu patali.

Cara make[édit sumber]

Lamun seja nyieun citakan taratasna heula, ketik:

{{subst:lum2|''taun''|''bulan''|''tanggal''|''eusi''}}

Lamun seja langsung ngedit, pigunakeun

{{subst:lum2-awal}}
eusikeun warta-warta
{{subst:lum2-akhir}}