Citakan:Naek/doc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mangga angge {{increase}} (atanapi {{profit}}) kanggo nandaan kaayaan naek atanapi untung.

Tempo oge[édit sumber]

  • {{decrease}} (atanapi {{loss}}) kanggo nandaan kaayaan turun atanapi rugi.
  • {{steady}} kanggo nandaan kaayaan henteu robih atanapi kauntungan anu tetep.