Citakan:Nagara di Amérika Kalér/doc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Mangga anggo  {{Nagara di Amérika Kalér/doc|state=collapsed}}  atanapi  {{Nagara di Amérika Kalér/doc|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Nagara di Amérika Kalér/doc|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.
Citakan:Continent-based templates