Citakan:Nn-warn

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Nominasi pamupusan [[:{{{1}}}]]

Mun ieu téh mangrupa artikel munggaran Anjeun, meureun Anjeun perlu maca pituduh nulis artikel munggaran heula.


—{{{source}}}

Hiji jalma geus méré ciri ieu, sangkan Citakan:Sajarah ieu dihapus ti Wikipedia.

Mun mungguh Anjeun ieu kaca téh teu pantes diasupkeun ka Wikipedia, Anjeun bisa ngajukeun banding ku cara [[:{{{1}}}|nyorang kaca éta]] sarta mencét tombol "ajukeun sawala kateusapukan pamupusan". Tuluy Anjeun bisa nétélakeun kunaon mungguh Anjeun ieu artikel téh teu pantes diasupkeun ka Wikipedia.

Sanajan kitu, kudu ngamaklum yén artikel Anjeun meureun bakal tetep dihapus. Mun Anjeun rék mundut ka para kuncén pikeun ngévaluasi pamupusan artikel Anjeun, sorang Wikipedia:Évaluasi pamupusan.

Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]