Citakan:Persondata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persondata
NAME
ALTERNATIVE NAMES
SHORT DESCRIPTION
DATE OF BIRTH
PLACE OF BIRTH
DATE OF DEATH
PLACE OF DEATH
Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

Usage[édit sumber]

See Wikipedia:Persondata

<!-- Metadata: see [[Wikipedia:Persondata]] -->
{{Persondata
|NAME=
|ALTERNATIVE NAMES=
|SHORT DESCRIPTION=
|DATE OF BIRTH=
|PLACE OF BIRTH=
|DATE OF DEATH=
|PLACE OF DEATH=
}}