Citakan:Téks warna

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Pamakéan[édit sumber]

{{téks warna
|ukuran=100
|kandel=bold
|rata=left
|téks=Eusi téks
}}
Eusi téks

Katangén ayana citakan anu patumpang tindih: Citakan:Documentation

Tempo ogé[édit sumber]