Citakan:Vote

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan ieu di paké dina meré pangrojong dina pamilihan sora

Penggunaan[édit sumber]

  • {{vote|Y}} = Symbol support vote.svg Satuju
  • {{vote|T}} = Symbol oppose vote.svg Teu satuju
  • {{vote|A}} = Symbol neutral vote.svg Abstain