Karanglayung, Karang Jaya, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Citambal)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Karanglayung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Karangjaya
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Adang

Karanglayung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Karangjaya, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Peta[édit | édit sumber]

Péta Désa Karanglayung ditingali tina Satelit http://images.ifantaziex.multiply.com/image/2/photos/27/600x600/1/Karanglayung.PNG?et=nLImKQcRBFN%2BfuIq8XS4DQ&nmid=99702914

Démografi[édit | édit sumber]

Kampung[édit | édit sumber]

Citambal[édit | édit sumber]

Citambal mangrupakeun kampung anu aya di wilayah Désa Karanglayung, anu mangrupakeun kampung anu éndah pikeun dicicingan, kampung alit anu pinuh ku lingkungan pendidikan ti mimiti TK Negeri, TK Islam, SD, MDA, SMP, Pondok Pesantrén, Pengajian Malam. Citambal mangrupakeun wilayah anu di stratégis diatara Kampung Cihérang sinareng Karangpaninggal. Kagiatan masyarakat Citambal sahari-hari seuseueurna janten tani, ti mulai tani di sawah, di huma, atawa leuweung, aya deui anu ngalobang atanapi gagali emas.

di Cutat Ku Irfan Ruswandi

Ciherang[édit | édit sumber]

Karanglayung[édit | édit sumber]

Karangpaninggal[édit | édit sumber]

Kertajaya[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Tatanén[édit | édit sumber]

Tatanén anu masyarakat Karanglayung anu utami na nyaeta tatanen pare, salianti eta sayuran

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg