Citapén, Cihampelas, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Citapén
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanCihampelas

Citapén nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cihampelas, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg