Corey Stoll

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Corey Stoll
Corey Stoll, 2015
GumelarCorey Daniel Stoll
14 Maret 1976 (1976-03-14) (yuswa 44)
New York City, New York, Amerika Serikat
Alma materOberlin College
Tisch School of the Arts
PagawéanAktor
Taun aktip2001–ayeuna
PasanganNadia Bowers (n. 2015)
Anak1

Corey Daniel Stoll (gumelar di New York City, New York, Amerika Serikat, 14 Maret 1976; umur 44 taun)[1] mangrupa saurang aktor asal Amérika. Anjeunna dikenal salaku aktor sareng maénkeun peran dina séri tipi House of Cards jeung pilem Midnight in Paris, Black Mass sareng Ant-Man.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. VanAirsdale, S.T. (26 September 2011). "Corey Stoll on Midnight in Paris, Being Ernest Hemingway and the Audition of a Lifetime". Movieline.com. Diakses tanggal 13 January 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg