Déwan Hubungan Amérika-Islam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Déwan Hubungan Amérika-Islam
Council on American-Islamic Relations
PawangunanJuni 1994 ku Omar Ahmad, Nihad Awad, jeung Rafeeq Jaber
RupaLSM
nirlaba
TujuanHak wargi nagara muslim
Kantor puseurWashington, D.C.
Lokasi453 New Jersey Ave., S.E.
Wewengkon layananAmérika Sarikat
Diréktur EksekutifNihad Awad
Inohong konciLarry Shaw, Pupuhu
Ibrahim Hooper, Diréktur Komunikasi Nasional
Jumlah pagawé70+
Jumlah rélawan300+
Loka wébcair.com

Déwan Hubungan Amérika-Islam (Basa Inggris: Council on American-Islamic Relations}; CAIR) nyaéta organisasi palindungan kamerdikaan sipil Muslim nu panggedéna sa-Amérika nu ngurusan palindungan sipil jeung mromosikeun hak asasi manusa. Markasna aya di Capitol Hill di Washington, D.C., kalawan kantor régional sapanjuru nagara.[1]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Portalbox

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Handshake (Workshop Cologne '06).jpeg