Damdaman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Damdaman nyaéta kaulinan anu maké mikir lantaran butuh stratégi sangkan buah dam urang teu béak dihakan ku buah dam batur anu jadi lawan urang.

Hahaha aku Lesley oke kamu gusion oke