Damdaman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Damdaman nyaéta kaulinan anu maké mikir lantaran butuh stratégi sangkan buah dam urang teu béak dihakan ku buah dam batur anu jadi lawan urang.

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg