Delima Rizky

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Delima Rizky
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari, aktris
Alat musikVokal
Taun aktip2004 - 2016
LébelJKT48 Project (2011 - 2016)
Hits Records (2011 - 2016)

Delima Rizky (gumelar di Bogor, 25 Oktober 1997; umur 23 taun) atanapi sapertos anu biasa disebat The Delima nyaeta tilas generasi JKT48. Sateuacanna, Delima parantos janten seniman murangkalih ti saprak 2004.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Mengenai Delima Rizky". JKT48 Official Web Site. 2016-02-01. Diakses tanggal 2016-03-18. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg