Distrik di Apganistan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Distrik di Apganistan.
Apganistan
Emblem of Afghanistan.svg

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Apganistan



Nagara séjénna · Atlas
 Portal Pulitik

Propinsi-propinsi Apganistan dibagi kana Wuleswali (basa Pastun: ولسوالۍ wuləswāləi; basa Pérsia: ولسوالی) atanapi distrik. Jumlah distrik di Apganistan geus robah-robih. Saméméh 1979, aya 325 distrik. Jumlah éta naék ka 329 sarta, dina 2004, jumlahna nepi ka 397. Sakumaha dina Juni 2005, Kamentrian Jero Nagri Apganistan ngakuan 398 distrik, nu kasebar dina 34 propinsi.

Citakan:Articles on second-level administrative divisions of Asian countries