Dudé Harlino

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Dude Harlino
Dude Harlino asup Mei 2017
GumelarDude Harlino
2 Désémber 1980 (1980-12-02) (yuswa 43)
Jakarta, Indonesia
KabangsaanIndonesia
PagawéanArtis, Model
Taun aktip1999 - ayeuna
PasanganAlyssa Soebandono (m. 2014)
Anak
  • Muhammad Dirgantara Ariendra Harlino
  • Malik Narendra Harlino
KolotnaHaidir Hanif (bapa)
Ermy Syukur (ema)
Dude Harlino

Dudé Harlino (gumelar di Jakarta, 2 Désémber 1980; umur 43 taun) nyaéta saurang pemeran sinetron sarta film Indonésia. Ngaran Dude nyaéta singgetan ti “Dua Désémber” nyaéta tanggal kalahiranana.[1] Dude Harlino mimitian dipikawanoh sanggeus suksés ngajalankeun sinétron di Rcti kawas Intan taun 2006 - 2007.[2] Tapi sabenerna ngaran dude harlino geus mimitian éksis di layar kaca taun 1999. Dudé Harlino mimiti dipikawanoh ku masarakat kira-kira taun 2005 sanggeus ngabintangkeun sinétron Di Sini Ada Setan. Lalaki anu mibanda jangkungna 178 cm sarta asalna ti Padang ieu, ngajadikeun maca minangka hobina.[1] Sajaba suksés minangka pamaén sinetron dude tétéla geus ngabéréskeun kuliahna di Universitas Indonésia.[2]

Kacatet geus sagala rupa panghargaan anu di raih dude saprak karir na minangka pamaén sinétron.[2] di antarana:

Atikan[édit | édit sumber]

Filmografi[édit | édit sumber]

  • Tusuk Jelangkung[3]
  • Disini Ada Setan[3]
  • Gue Kapok Jatuh Cinta[3]
  • Ketika Cinta Bertasbih2[3]
  • Dalam Mihrab Cinta[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b (id)profil Archived 2011-08-31 di Wayback Machine(diakses tanggal 19 november 2011)
  2. a b c d e f g h i (id)karir Archived 2011-04-19 di Wayback Machine(diakses tanggal 20 november 2011)
  3. a b c d e f g (id)[1](diakses tanggal 1 desember 2011)