E. L. James

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
E. L. James
James, 2019
James, 2019
GumelarErika Mitchell
7 Maret 1963 (1963-03-07) (yuswa 58)
London, Inggris
Ngaran pénaE. L. James
PagawéanSastrawan
KawarganagaraanBritania Raya
AtikanWycombe High School
University of Kent
GénréRomansa, Erotika, Fiksi penggemar
Karya nu katelahTrilogi Fifty Shades od Grey
PasanganNiall Leonard
Anak2 putra
Ramatloka
http://www.eljamesauthor.com

Erika Mitchell (gumelar 7 Maret 1963; umur 58 taun),[3] atawa E. L. James, nyaéta panulis Inggris. Anjeunna nyerat trilogi pangjual novel romantik érotis Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker, jeung Fifty Shades Freed.[4][5] Tilu novélna parantos dijual langkung ti 70 juta éksemplar ka dunya, langkung ti 35 juta salinan di Amérika Serikat, sareng ngarobih catetan dina Britania Raya salaku novél anu paling gancang dina ngajual sajarah.[6][7] Taun 2012, Time majalah namina salah "The World's 100 Most Influential People."[8]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg
Wikiquote logo
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]