Flexi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

TelkomFlexi nyaéta salah sahiji produk telepon fixed wireless FWA anu dikaluarkeun ku PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk. Produk ieu leuwih dipikawanoh minangka "Flexi".

Pranala luar[édit | édit sumber]


Telecom-icon.svg