François Hollande

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Infobox Personnalité politique François Hollande nyaéta Présidén Républik Perancis ti 15 Méi 2012 dugi ka 14 Méi 2017.