Gélo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gélo nyaeta kaadaan kajiwaan anu teu bener (henteu waras). Dina basa Indonésia, tarjamahan gelo téh nyaéta gila.


Nulis.jpg