Gélo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gélo nyaéta kaadaan kajiwaan anu teu bener (henteu waras). Dina basa Indonésia, tarjamahan gelo téh nyaéta gila.


Emoji u1f604.svg