Gambar:Aerogel matches.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(651 × 885 piksel, ukuran koropak: 82 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Matches on aerogel, with a flame underneath. A demonstration of aerogel's insulation properties.
Titimangsa
Sumber NASA Stardust Website
Pangarang Courtesy NASA/JPL-Caltech
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

Image policy

Public domain
Berkas ini berada dalam domain publik di Amerika Serikat karena semata-mata diciptakan oleh NASA. Kebijakan hak cipta NASA menyatakan bahwa "materi NASA tidak dilindungi oleh hak cipta kecuali dicatat". (Lihat Template:PD-USGov, Halaman kebijakan hak cipta NASA atau JPL Image Use Policy.)
NASA logo.svg
Dialog-warning.svg
Peringatan:

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari30 Désémber 2004 06.03'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Désémber 2004 06.03651 × 885 (82 KB)Ed g2sFrom http://stardust.jpl.nasa.gov/photo/aerogel.html {{PD-USGov-NASA}} Category:Aerogel

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: