Gambar:Aigle-napoleonienne-p1030180.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(1.596 × 1.911 piksel, ukuran koropak: 297 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Rama
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following licences:
CeCILL Karya ini adalah perangkat lunak bebas; Anda diizinkan untuk mendistribusikan atau memodifikasi dokumen ini di bawah syarat-syarat CeCILL. Persyaratan lisensi CeCILL tersedia di www.cecill.info.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.0 Perancis.
Flag of France.svg
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

You may select the licence of your choice.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari18 Juli 2006 17.01'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Juli 2006 17.011.596 × 1.911 (297 KB)Oudeíscleaner
5 Désémber 2005 22.00'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Désémber 2005 22.001.596 × 1.911 (321 KB)Rama{{Rama}} category:flags category:France category:Eagles

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: