Gambar:Allah1.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Allah1.png(195 × 195 piksel, ukuran koropak: 51 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: Arabic calligraphy reading "Allahu jalla jalaluhu". It is closely modelled on the "Hagia Sophia medal" but unlike there, "Allah" is spelled with explicit hamzat al-wasl. This spelling is unusual, not to say unreferenced. This highly unusual (or wrong?) spelling has now become ubiquitous on Wikipedia via the descendants of this image (and via the usual Wikipedia ripoffs, on the internet in general)
Titimangsa
Sumber Karya sorangan, derived from File:Allah.png by same uploader
Pangarang Ibrahim ebi
Versi lainnya
Allah logo.svg

Lisénsi[édit]

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari27 Désémber 2013 10.42'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 27 Désémber 2013 10.42195 × 195 (51 KB)Illegitimate BarristerCrop
18 Nopémber 2013 23.33'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Nopémber 2013 23.33273 × 234 (41 KB)Ascom99Compressed
13 Januari 2013 12.23'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Januari 2013 12.23273 × 234 (67 KB)Ibrahim ebiAllah
14 Nopémber 2012 07.58'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 Nopémber 2012 07.58255 × 250 (51 KB)Ibrahim ebiUser created page with UploadWizard

Kaca ieu 3 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Métadata