Gambar:Antarctica, New Zealand territorial claim.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 806 × 806 piksel, ukuranana 65 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Map showing the territorial claim to Antarctica by the country in the filename. Also on the map are is the 60° S Parallel, Antarctic Circle, 0/180 latitude line and (in red) the borders of the claims by other states.
Titimangsa
Sumber Generated from Antarctica by Lokal_Profil.
Pangarang Lokal_Profil
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik
Atribusi: Lokal_Profil
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Versi lainnya

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari30 Juni 2008 20.55'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2008 20.55806 × 806 (65 KB)Lokal Profil{{Information |Description={{en|Map showing the territorial claim to Antarctica by the country in the filename. Also on the map are is the 60° S Parallel, Antarctic Circle, 0/180 latitude line and (in red) the borders of the claims by other states.}} |So

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.