Gambar:Azerbaijan districts azeri.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(1.500 × 1.190 piksel, ukuran koropak: 119 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran

Map of the rayons and other districts of Azerbaijan, named in Azerbaijani, for use for printing or for those who don't want to use the numbered map. Azərbaycan rayonlar Made by User:Golbez.

Titimangsa (original upload date)
Sumber No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Pangarang No machine-readable author provided. Golbez assumed (based on copyright claims).

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi 2.5 Generik.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).

Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari28 Maret 2006 07.02'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 28 Maret 2006 07.021.500 × 1.190 (119 KB)GolbezUpdated map with Kangarli and better borders for Absheron
27 Désémber 2005 00.07'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 27 Désémber 2005 00.071.500 × 1.190 (136 KB)GolbezMap of the rayons and other districts of Azerbaijan, named in Azerbaijani, for use for printing or for those who don't want to use the numbered map. Made by User:Golbez. Category:Maps of Azerbaijan

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: