Gambar:Babasteve-View of Varanasi from the Ganges.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(1.054 × 690 piksel, ukuran koropak: 195 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

By Steve Evans.

Source: https://www.flickr.com/photos/babasteve/3321942/


w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 2.0 Generik
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).

Info non-talk.svg
When this file was uploaded to Wikimedia Commons, it was available from Flickr under the stated license. The Flickr user has since stopped distributing the file under this license. As Creative Commons licenses cannot be revoked in this manner, the file is still free to use under the terms of the license specified. See the Creative Commons FAQ on revoking licensing.

Català | Česky | Dansk | Deutsch | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Português do Brasil | Русский | Slovenščina | Svenska | Українська | ไทย | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

Checked copyright icon.svg This image was originally posted to Flickr by babasteve at https://www.flickr.com/photos/babasteve/3321942/. It was reviewed on by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-2.0.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari22 Oktober 2005 21.44'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Oktober 2005 21.441.054 × 690 (195 KB)ArtMechanic
22 Oktober 2005 20.51'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Oktober 2005 20.511.080 × 720 (85 KB)YareiteHigher res.
22 Oktober 2005 20.46'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Oktober 2005 20.46500 × 333 (49 KB)YareiteBy Steve Evans. Source: http://www.flickr.com/photos/babasteve/3321942/ category:Varanasi category:Ganges {{cc-by-2.0}}

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata