Gambar:Ceiba pentandra MS4104.JPG

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(1.136 × 852 piksel, ukuran koropak: 522 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran

Tabular roots of Ceiba pentandra, Kapok tree. Foto taken near Banfora, Burkina Faso.

Titimangsa
Sumber Self-photographed
Pangarang Marco Schmidt [1]
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

CC-BY-SA 2.5

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari17 Méi 2006 06.44'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 17 Méi 2006 06.441.136 × 852 (522 KB)Marco Schmidt{{Information| |Description=Tabular roots of Ceiba pentandra, Kapok tree. Foto taken near Banfora, Burkina Faso. |Source=own foto |Date=2004 |Author=Marco Schmidt |Permission=CC-BY-SA 2.5 |other_versions= }} Category:Burkina Faso Category:Botany

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata