Gambar:Common blue damselfly02.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(1.000 × 1.200 piksel, ukuran koropak: 1,15 MB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Male of Austrolestes annulosus (Selys) in the family Lestidae (commonly known as a Blue Ringtail). It inhabits riverine pools, lakes and ponds, including tempoary pools, and is widely distributed over the Australian continent except the northern and north eastern parts.
Français : Austrolestes annulosus (Zygoptère) mâle. Cette libelllule vit près des trous d'eau des rivières et des étangs permanents ou temporaires. Sa distribution couvre la plus grande partie du continent australien à l'exception du nord et du nord-est.
Português: Macho da libélula Austrolestes annulosus. Este animal habita corpos d'água como poças e lagos permanentes e temporários e se distribui por grande parte do continente australiano, exceto pelas regiões do norte e nordeste.
Titimangsa Titimangsa teu kanyahoan
Sumber Karya sorangan
Pangarang Fir0002
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)


GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Taken or created by Fir0002

Former featured picture

Wikimedia CommonsWikipedia

Berkas ini sebelumnya merupakan gambar pilihan di Wikimedia Commons (Featured pictures) dan ia telah dianggap salah satu gambar terbaik.


Featured article star - cross.svgSound-icon-empty.svgBerkas ini sebelumnya merupakan gambar pilihan di Wikipedia bahasa Inggeris (Featured pictures) dan ia telah dianggap salah satu gambar terbaik.

Jika anda mempunyai gambar dengan mutu yang lebih baik dan dapat diterbitkan di bawah Lisensi hak cipta yang sesuai, pastikan anda menggunggah, menandai dan mengusulkan gambar tersebut.


العربية | অসমীয়া | Azərbaycanca | Беларуская (тарашкевіца)‎ | বাংলা | Català | Čeština | Cymraeg | Dansk | Deutsch | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | Euskara | فارسی | Тоҷикӣ | Suomi | Français | Galego | עברית | हिन्दी | Hrvatski | Magyar | Հայերեն | Bahasa Indonesia | Italiano | 日本語 | ქართული | Қазақша | 한국어 | 조선말 | Lëtzebuergesch | Lietuvių | Македонски | മലയാളം | मराठी | Bahasa Melayu | Malti | Plattdüütsch | Nederlands | Norsk nynorsk | Norsk | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenščina | Српски / srpski | Svenska | தமிழ் | ไทย | Tagalog | Türkçe | Татарча/tatarça | Українська | Tiếng Việt | Yorùbá | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | 粵語 | +/−

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari8 Juli 2010 17.18'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Juli 2010 17.181.000 × 1.200 (1,15 MB)Victor KorniyenkoNew edition.
2 Januari 2008 01.29'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 2 Januari 2008 01.291.000 × 1.200 (277 KB)Fir0002{{en|Male of ''Austrolestes annulosus'' (Selys) in the family Lestidae (commonly known as a Blue Ringtail). It inhabits riverine pools, lakes and ponds, including tempoary pools, and is widely distributed over the Australian continent except the northern
26 April 2005 08.49'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 April 2005 08.49659 × 800 (104 KB)Fir0002Australian common blue damselfly {{Fir0002}}

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.