Gambar:Copyright.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 197 × 197 piksel, ukuranana 489 bytes)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: The copyright symbol drawn in SVG. Image version of the symbol ©.
Titimangsa see below
Sumber see below
Pangarang Tak diketahui
Unknown author
/ see below
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
PD-icon.svg Berkas ini tidak memenuhi syarat hak cipta dan oleh sebab itu berada dalam domain publik karena seluruhnya berisi informasi yang merupakan milik umum dan tidak memiliki pemilik asal.
Versi lainnya
Copyright
Grey copyright.svgCopyrightedgrey.svgCopyright white.svgBlue copyright.svgGreen copyright.svgYellow copyright 2.svgYellow copyright.svgOrange copyright.svgRed copyright.svgPink copyright.svg
Copyleft
Copyleft.svgCopyleft white.svgGreenCopyleft.svgGreenCopyleft (2).svgOrange copyleft.svgRed copyleft.svgPinkCopyleft.svgHeckert GNU white.svg
Public domain
PD-icon.svgPD-Help icon.svgPD-icon-info.svgPD-Sound.svgSemiPD-icon.svgPDmaybe-icon.svgPD-icon-red.svgRed copyright CN.svg
SVG genesis
Notepad icon wide.svg
This icon was created with a text editor.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari21 Séptémber 2012 19.55'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 21 Séptémber 2012 19.55197 × 197 (489 bytes)MasurReverted to version as of 18:32, 28 October 2008
23 Juni 2009 20.18'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Juni 2009 20.18200 × 200 (466 bytes)WaldirOptimized version, see talk page
28 Oktober 2008 18.32'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 28 Oktober 2008 18.32197 × 197 (489 bytes)Waldirwider white rectangle, to fix issue described at http://i206.photobucket.com/albums/bb293/timkloske/Misc/copyright.gif
6 Maret 2008 15.39'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Maret 2008 15.39197 × 197 (477 bytes)AuraluxReverted to version as of 16:37, 20 September 2006
30 Juni 2007 22.10'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2007 22.10197 × 197 (2 KB)LatebirdReverted to earlier revision
30 Juni 2007 22.09'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2007 22.09250 × 250 (3 KB)LatebirdReverted to earlier revision
30 Juni 2007 08.16'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2007 08.16197 × 197 (2 KB)ÖReverted to earlier revision
29 Juni 2007 18.55'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 29 Juni 2007 18.55250 × 250 (3 KB)Noclip~commonswikithinner lines, more texty "C"
14 Maret 2007 22.20'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 Maret 2007 22.20197 × 197 (2 KB)Cumulustransparent middle as requested in cleanup message
20 Séptémber 2006 16.37'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Séptémber 2006 16.37197 × 197 (477 bytes)Kyle the hackerUltra delighted version
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata