Gambar:Copyright.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 197 × 197 piksel, ukuranana 489 bytes)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

{{Information

|description=

English: The copyright symbol drawn in SVG. Image version of the symbol ©.
Euskara: © (eu:copyright) ikurra SVG fitxategi-motan

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari21 Séptémber 2012 19.55'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 21 Séptémber 2012 19.55197 × 197 (489 bytes)MasurReverted to version as of 18:32, 28 October 2008
23 Juni 2009 20.18'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Juni 2009 20.18200 × 200 (466 bytes)WaldirOptimized version, see talk page
28 Oktober 2008 18.32'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 28 Oktober 2008 18.32197 × 197 (489 bytes)Waldirwider white rectangle, to fix issue described at http://i206.photobucket.com/albums/bb293/timkloske/Misc/copyright.gif
6 Maret 2008 15.39'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Maret 2008 15.39197 × 197 (477 bytes)AuraluxReverted to version as of 16:37, 20 September 2006
30 Juni 2007 22.10'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2007 22.10197 × 197 (2 KB)LatebirdReverted to earlier revision
30 Juni 2007 22.09'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2007 22.09250 × 250 (3 KB)LatebirdReverted to earlier revision
30 Juni 2007 08.16'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2007 08.16197 × 197 (2 KB)ÖReverted to earlier revision
29 Juni 2007 18.55'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 29 Juni 2007 18.55250 × 250 (3 KB)Noclip~commonswikithinner lines, more texty "C"
14 Maret 2007 22.20'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 Maret 2007 22.20197 × 197 (2 KB)Cumulustransparent middle as requested in cleanup message
20 Séptémber 2006 16.37'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Séptémber 2006 16.37197 × 197 (477 bytes)Kyle the hackerUltra delighted version
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Ieu berkas dipaké ku 2 kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata