Gambar:Ecologia.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(853 × 1.000 piksel, ukuran koropak: 471 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran

Preservação do meio ambiente!

Titimangsa
Sumber Feito por mim
Pangarang
This is a work (CG or photograph) by Danilo Prudêncio Silva.
My Flickr.
Ecologia.jpg
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari24 Agustus 2007 17.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Agustus 2007 17.41853 × 1.000 (471 KB)Danilo P{{Information |Description= Preservação do meio ambiente! |Source= Feito por mim |Date= 24/AGO/07 |Author= Danilo Prudêncio Silva |Permission= {{self|cc-by-sa-3.0}} |other_versions= }} Category:Ecologia

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata